Çukurhisar İlkokulu

Vizyon: "Çağdaş eğitim ve öğretim ilkeleri çerçevesinde çalışarak ülkemize ,çevreye saygılı ,birbrine tutkun ,çalışkan ,çözümleyici öğrendiklerini yaşama aktarabilen başarılı insanlar ve liderler yetiştirmektir."

Misyon: "Çalışanlarımız aracılığığla sürekli gelişmeye açık ,çağdaş bir çizgide evrensel değerlere uygun olarak öğrenci ,veli ve öğretmenlerimizle birlikte dürüst ve açık bir iletişim sayesinde her alanda başarılı ,üstün nitelikli ,ülkemize yaralı ,yaptıklarıyla övünen bir kurum olamak."

Başarılar: Okulumuz 2020-2021 öğretim yılından itibaren "Beyaz Bayrak" sertifikasına sahiptir. (Sertifika her yıl güncellenmektedir.) Okulumuz 2020-2021 öğretim yılından itibaren "Sıfır Atık" yeterlilik sertifikasına sahiptir. Okulumuz 2021-2022 öğretim yılında Romanya-İtalya-Portekiz ile yürütülen Games of Inclision Erasmus+KA210 projesi ortağıdır.

Saatler: 09:00 başlama ve 14:40 bitiş
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Temel Eğitimde 10000 Okul Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS+KA210 "Games of Inclision"

WEB - https://cukurhisarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Çukurhisar Yeni Mah. Fatih Cad. 8. Sokak NO1 Merkez Çukurhisar Tepebaşı/ESKİŞEHİR

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Eskişehir-Bursa anayolu üzerinde Eskişehir merkezine yaklaşık 20 km uzaklıkta olup,Tepebaşı ilçesine bağlı bir mahalledir.

Ulaşım Eskişehir merkezinde Odunpazarı Alaaddin Parkı önünde bulunan belediye otobüs duraklarından kalkan 58 numaralı otobüs ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzuzn bulunduğu Çukurhisar Mahallesi şehir merkezine yaklaşık 20 km uzaklıkta bulunmaktadır.